Boekenblog

Anders dan je dacht - Elle Kennedy

Anders dan je dacht – Elle Kennedy

Anders dan je dacht is weer een heerlijk vlot geschreven verhaal van Elle Kennedy. Ze schreef wederom een geweldig, zomers, sexy, spannend, romantisch verhaal.

Achterflap

Ze volgt altijd de regels. Wat kan er fout gaan?

Mackenzie ‘Mac’ Cabot is de perfecte dochter en vriendin. Ze doet altijd wat er van haar verwacht wordt en houdt zich netjes aan de regels. Maar het liefst wil Mac zich op haar grote droom richten: het runnen van een eigen bedrijfje. Omdat ze van haar ouders eerst een diploma op zak moet hebben, verhuist Mac naar het kuststadje Avalon Bay om daar te studeren.

Cooper Hartley is een bad boy. Hij is avontuurlijk en eerlijk, en haalt al snel Macs geordende leventje overhoop. Cooper kan als een van de weinigen door Mac heen kijken en zien wie ze echt is, en de twee beginnen voor elkaar te vallen. Maar net als Mac zich eindelijk geaccepteerd begint te voelen door Cooper en zijn vrienden, dreigt het geheim dat hij voor haar verborgen heeft gehouden alles kapot te maken.

Anders dan je dacht is de nieuwe romcom van internationale bestsellerauteur Elle Kennedy, bekend van onder andere het superpopulaire boek De deal.

Boekrecensie Anders dan je dacht

Anders dan je dacht gaat over Mackenzie ‘Mac’ Cabot en Cooper Hartley. Mac is een zogenaamde snob. Althans zo noemen de inwoners van Avalon Bay haar en haar rijke ouders, vrienden en studiegenoten.

Maar Mac is anders. Zij doet wat van haar verwacht wordt, terwijl ze er heimelijk naar verlangt haar eigen weg in te slaan.

Cooper is niet zo fortuinlijk wanneer het op geld aankomt. Hij en zijn tweelingbroer Evan moeten de eindjes aan elkaar knopen en keihard werken.

Wanneer Macs ontrouwe vriendje ervoor zorgt dat Cooper wordt ontslagen, wil hij hem terugpakken. Maar dat loopt allemaal net iets anders…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *