Boekenblog

Beautiful disaster - Jamie McGuire

Beautiful disaster – Jamie McGuire

“Beautiful Disaster” begint als een uit de hand gelopen weddenschap en bloeit op tot iets uitzonderlijks tussen Abby, vastbesloten haar verleden achter zich te laten, en Travis, de beruchte charmeur van de universiteit.

Achterflap

Een uit de hand gelopen weddenschap…

Het was niet ik alleen en hij alleen –
wat wij samen waren, dat was uitzonderlijk.

Abby doet haar best om haar duistere verleden te vergeten. Ze gedraagt zich dan ook voorbeeldig: ze rookt of drinkt niet, vloekt niet en zorgt dat ze haar zaakjes altijd goed op orde heeft. Wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand.
Travis is de ultieme charmeur en windt alle vrouwen op de campus om zijn vinger. Abby is de enige die niet geïnteresseerd is in hem en dat fascineert hem eindeloos. Abby wijst hem af, maar hij krijgt haar via een weddenschap toch in zijn macht…

Beautiful disaster is een internationale bestseller. Het wordt verfilmd door de makers van After, met in de hoofdrollen Dylan Sprouse en Virginia Gardner.

Boekrecensie Beautiful disaster

In dit aangrijpende liefdesverhaal wordt de lezer meegesleurd in een achtbaan van emoties. Jamie McGuire weet de complexiteit van liefde, verlangen en herstel op indrukwekkende wijze te vangen. Abby en Travis zijn levendige, imperfecte personages die je raken en je laten meeleven met hun ontwikkelingen en strubbelingen. Het contrast tussen hun persoonlijkheden zorgt voor boeiende wrijving en intense momenten.

Hoewel het begin draait om een weddenschap, bloeit er een prachtige liefde op die verder gaat dan oppervlakkigheid. McGuire slaagt erin een authentiek en hartverscheurend verhaal te vertellen dat je niet onberoerd laat. Een echte aanrader voor liefhebbers van meeslepende romance met diepgang.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *