Boekenblog

Catfish blues - Sara Lövestam

Catfish blues – Sara Lövestam

Erg genoten van dit boek: leest vlot weg, bevat de nodige humor (die het onderwerp wel kan gebruiken) en is erg relevant, zonder te tijdgebonden te zijn.

Achterflap

De onopvallende Texas is stiekem verliefd op zijn populaire klasgenoot André, maar hij zou nooit met hem kunnen praten, tenminste niet op school. Maar als hij in plaats van een magere jongen met sluik haar nou eens een knap meisje met lachkuiltjes was? Texas maakt een nepaccount aan op Instagram en gebruikt foto’s van een meisje dat Hilma heet. Op die manier lukt het hem om contact te leggen met André. Maar dan blijkt ook Hilma niet te zijn wie ze lijkt.

Texas raakt verwikkeld in een spel met verschillende identiteiten waarbij vriendschap en liefde de inzet zijn. Misschien ben je wel het trouwst aan jezelf als je je voordoet als iemand anders?

Boekrecensie Catfish blues

Texas is verliefd op zijn klasgenoot André, alleen André lijkt totaal niet geïnteresseerd te zijn in Texas. Texas bedenkt dus een plan: hij doet zich op het internet voor als een meisje, Amy.

Er ontstaat een bijzondere band tussen Amy en André, maar Amy is dus niet diegene wie André denkt dat ze is. Terwijl Texas eerlijker is dan ooit tevoren, raakt hij steeds meer verstrengeld in een leven vol leugens.

Er volgen verschillende spannende hoogtepunten, waarin thema’s als jezelf kunnen en durven zijn, eerlijkheid en krachtig zijn steeds terug komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *