Boekenblog

de helende kracht van je emoties

De helende kracht van je emoties – Andrea Luijten & Harry Vos

Als je ‘De helende kracht van je emoties’ in handen hebt, hoef je zeker vijf andere boeken niet te lezen. Zo allesomvattend is dit. Het is niet zweverig, heel concreet en biedt een schat aan inzicht.

Alleen dat helpt al enorm bij de aanpak van problemen en/of bij stress. Een must read voor iedereen, puur voor de inzichten.

Achterflap

Met de Triskelmethode leer je de psychologische oorzaken van klachten herkennen en aan te pakken. Het principe is simpel: je emoties hebben een belangrijke boodschap voor je en als je weet hoe je daarnaar kunt luisteren, kun je hun energie inzetten voor verwerking en heling.

Daarom heet dit boek ‘De helende kracht van je emoties’. De essentie ervan is transformatie van onverwerkte zaken, integratie van de individuele krachten in je persoonlijkheid en zelfsturend een nieuwe toekomst scheppen met heelwording en welzijn.

Word je angst de baas en krijg grip op je stress voor het duurzaam herstellen van je emotionele en lichamelijke balans. Klachten op een subtieler bewustzijnsniveau oplossen, waar rationeel denken en handelen tekort schieten.

Daarvoor moet je wel weten hoe je je binnenwereld kunt betreden en wat je daar kunt doen. Dit boek geeft je de sleutel om veilig de deuren van je onderbewuste te openen en op weg te gaan naar heling en welzijn.

Boekrecensie De helende kracht van je emoties

Met dit boek leer je de psychologische oorzaken van klachten te herkennen en aan te pakken. Het principe is simpel: je emoties hebben een belangrijke boodschap voor je en als je weet hoe je daarnaar kunt luisteren, kun je hun energie inzetten voor verwerking en heling.

De essentie ervan is transformatie van onverwerkte zaken, integratie van de individuele krachten in je persoonlijkheid en zelfsturend een nieuwe toekomst scheppen met heelwording en welzijn. Voor het duurzaam herstellen van je emotionele en lichamelijke balans, klachten op een subtieler bewustzijnsniveau oplossen, waar rationeel denken en handelen tekort schieten.

Met oefeningen die je op jezelf toepast opent zich een wereld naar inzicht in je eigen persoon. Om zo meer vat op je eigen emoties en zo dus ook je eigen leven te krijgen.


Zelf genieten van dit heerlijke boek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *