Boekenblog

De laatste zet - Jennifer Lynn Barnes

De laatste zet – Jennifer Lynn Barnes

Ik heb echt van het begin tot het einde weer genoten van de puzzeltocht en het geweldige verhaal. Dit laatste deel is echt de klapper van de serie en zorgt ervoor dat je deze serie echt met een heerlijk gevoel afsluit. Ik raad iedereen die van young adults houdt deze geweldige serie te gaan lezen!

Achterflap

De ontknoping van het Hawthorne-mysterie!

Het is nog maar een kwestie van weken voor de miljarden van Tobias Hawthorne officieel van Avery Grambs zullen zijn: haar jaar in Hawthorne House is bijna voorbij. De beveiliging staat op scherp, paparazzi liggen in de struiken en haar advocaat bestookt haar met financiële plannen. Maar Avery laat zich liever afleiden door de Hawthorne-broers, die ze inmiddels niet meer kan wegdenken uit haar leven. Zij kent hun geheimen en de broers die van haar.

Alles kan echter in een klap veranderen wanneer Avery een onverwachte bezoeker binnenlaat. Het meisje vraagt om hulp, maar is ze te vertrouwen? Haar komst maakt in elk geval veel los in Hawthorne House. Algauw wordt duidelijk dat er nog een laatste puzzel moet worden opgelost: een gevaarlijk spel tegen een onbekende, machtige speler. En er kan er maar één de winnaar zijn.

Boekrecensie De laatste zet

De laatste zet is het slotdeel in de Hawthorne-mysterie trilogie en ook in dit deel is er weer een puzzel die opgelost moet worden.

Het boek bestaat uit korte hoofdstukken waardoor je gemakkelijk geneigd blijft nog ‘even’ een hoofdstuk meer te lezen. Bijna ieder hoofdstuk eindigt met een cliffhanger waardoor je moeilijk kan stoppen.

De verhaallijn heeft een goede spanningsboog en verveelt echt geen moment. Richting het einde blijft het onzeker hoe het verhaal nu gaat eindigen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *