Boekenblog

De laatste zomer - Dana Mele

De laatste zomer – Dana Mele

Dit boek gaat over een vriendengroep die een jaar na een verschrikkelijke brand, waarbij hun vriendin Emily omkwam, weer bij elkaar komt om haar te herdenken. Maar al snel blijkt dat Emily’s dood geen ongeluk was, en dat iemand uit is op wraak.

Achterflap

Eén vriendengroep, drie zomers en een verschrikkelijke brand.

Wat een gezellige vakantie had moeten zijn, eindigde in een vuurzee. En Emily overleefde die niet. Na een mysterieuze uitnodiging komen haar vijf vrienden een jaar later nog één keer samen om haar te herdenken.

Wanneer Chelsea, de enige die zich de brand niet goed kan herinneren, vragen begint te stellen over wat er die noodlottige avond precies is voorgevallen, wordt het steeds duidelijker: Emily’s dood was geen ongeluk.

Als er onverklaarbare dingen gebeuren, krijgt de groep het vermoeden dat iemand een spelletje met hen speelt. Iemand die uit is op wraak.

Boekrecensie De laatste zomer

‘De laatste zomer’ is een boek dat je vanaf de eerste pagina meesleept in het verhaal van Chelsea, Ryan, Jake, Aiden en Lillian, de vijf vrienden die de brand overleefden. Het boek wisselt tussen het heden en het verleden, waarbij je als lezer steeds meer te weten komt over wat er zich die noodlottige avond heeft afgespeeld, en hoe de relaties tussen de vrienden zijn veranderd. Het boek zit vol met geheimen, leugens, verraad en schuldgevoelens, die de spanning en de emotie opvoeren.

Het boek is niet alleen een thriller, maar ook een boek over vriendschap, liefde en rouw. Het boek laat zien hoe de vrienden worstelen met hun gevoelens, hun trauma’s en hun loyaliteit. Het boek heeft ook een bovennatuurlijk tintje, dat het verhaal nog intrigerender maakt. Het boek bevat ook enkele romantische scènes, die voor wat afwisseling en luchtigheid zorgen.

Het boek is vlot en meeslepend geschreven, met een goede dosis actie, humor en drama. Het boek houdt je als lezer constant in de greep, met verrassende wendingen, onthullingen en cliffhangers. Het boek is een echte pageturner, die je niet makkelijk weglegt. Het boek is een aanrader voor de fans van Dana Mele, maar ook voor de liefhebbers van spannende en romantische boeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *