Boekenblog

De legacies - Jessica Goodman

De legacies – Jessica Goodman

In De Legacies van Jessica Goodman worden we meegesleept in de intrigerende wereld van de New Yorkse elite. Achter elke glimlach schuilen geheimen, en de waarheid is voortdurend in beweging. Dit boek is als een mix van Gossip Girl met meer seks, drugs, intriges en moord. Goodman houdt je op het puntje van je stoel terwijl ze de schroeven van suspense aandraait, en je zult wanhopig proberen het kernmysterie te ontrafelen.

Achterflap

Dompel je onder in de sociale kringen van de New Yorkse elite, waar achter elke glimlach geheimen schuilgaan, de waarheid steeds verandert en men bereid is om over lijken te gaan. Zodra je deze thriller openslaat, kun je hem onmogelijk nog wegleggen.

Elk jaar treden zesendertig nieuwe leden toe tot de Legacy Club, de meest exclusieve high society-club in New York. Een lidmaatschap staat garant voor een levenslange toegang tot macht en rijkdom, net als veiligheid en zekerheid, want je kunt altijd terugvallen op de andere leden. Ook it-girl Bernie, kunstenaar Isobel en buitenbeentje Tori zijn dit jaar bevoorrecht om zich aan te sluiten bij dit vooraanstaande gezelschap.

Maar waar alles draait om macht, aanzien en geld, ontstaan ook leugens, bedrog en verraad. De avond van het prestigieuze Legacy-bal eindigt voor een van de nieuwe leden fataal. Was het moord of toch een ongeluk? Wie is er verantwoordelijk? Wat gaat er schuil achter de façade van lachende gezichten en mooie praatjes? Wie zijn de Legacies echt?

Voor fans van Karen McManus, Holly Jackson en de hitserie ‘Elite’.

Boekrecensie De legacies

Elk jaar worden zesendertig nieuwe leden toegelaten tot de Legacy Club, de meest exclusieve high society-club in New York. Een lidmaatschap garandeert levenslange toegang tot macht, rijkdom en veiligheid, omdat je altijd kunt terugvallen op andere leden. Dit jaar zijn it-girl Bernie, kunstenaar Isobel en buitenbeentje Tori bevoorrecht om zich bij dit prestigieuze gezelschap aan te sluiten. Maar waar macht, aanzien en geld heersen, ontstaan ook leugens, bedrog en verraad.

Op het prestigieuze Legacy-bal eindigt de avond voor een van de nieuwe leden fataal. Was het moord of een ongeluk? Wat gaat er schuil achter de façade van lachende gezichten en mooie praatjes? Wie zijn de Legacies echt? Deze thriller laat je niet los en onthult de duistere kanten van privilege en de prijs die betaald wordt voor succes.

De Legacies is een hartversnellende rit die je tot de laatste momenten in spanning houdt. Met elke onthulling, elke adembenemende wending, trekt Goodman je dieper in het mysterie. Een absolute aanrader voor fans van Karen McManus, Holly Jackson en de hitserie Elite.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *