Boekenblog

De missus - E.L. James

De missus – E.L. James

De missus van E.L. James is het vervolg op De mister, de bestseller van de auteur van de Vijftig tinten grijs-serie. In dit boek lees je hoe Maxim en Alessia, twee geliefden uit verschillende werelden, hun liefde proberen te laten overleven in een wereld vol gevaren en uitdagingen.

Achterflap

Maxim Trevelyan, graaf van Trevethick tegen wil en dank, heeft de liefde van zijn leven tot in de wildernis van Albanië achtervolgd. Hij heeft voor haar gevochten en haar voor zich gewonnen, maar met het mes op de keel moet hij nu ook met haar trouwen.

Kan deze voormalige casanova ooit een goede echtgenoot worden? Of zullen Maxims beruchte reputatie en de schandalige geheimen van zijn aristocratische familie zijn nieuwgevonden geluk kapotmaken?

Alessia Demachi trotseerde kidnappers, was smokkelaars te slim af en veroverde het hart van de man van haar dromen, maar kan ze dit huwelijk ook doen slagen? Geconfronteerd met Maxims lugubere verleden, zijn onaangename familie en het gefluister van de Londense elite wordt Alessia’s positie steeds onzekerder.

Zal ze ooit echt Maxims gravin worden of zal ze voor eeuwig gezien worden als zijn schoonmaakster?

Van de majestueuze bergen van Albanië, door het idyllische Engelse platteland, tot de schimmige glamour van modern Londen is De Missus een betoverende reis van liefde, verlangen, acceptatie en verlossing.

Boekrecensie De missus

De missus is het vervolg op De mister, de bestseller van E.L. James, die bekend is van de Vijftig tinten grijs-serie. In dit boek volgen we het verhaal van Maxim Trevelyan, een Britse graaf, en Alessia Demachi, een Albanese vluchtelinge, die tegen alle verwachtingen in verliefd worden. Na een spannende achtervolging in Albanië, waar Alessia’s leven in gevaar was, besluiten ze te trouwen en terug te keren naar Londen. Daar wacht hen echter een nieuwe uitdaging: hoe passen ze zich aan aan hun nieuwe rol als echtgenoten, en hoe gaan ze om met de vooroordelen, de intriges en de gevaren die hun liefde bedreigen?

De missus is een boek dat zowel romantiek als spanning biedt, met een vleugje erotiek. Het boek is geschreven vanuit het wisselende perspectief van Maxim en Alessia, waardoor de lezer een inkijk krijgt in hun gedachten, gevoelens en dilemma’s. Het boek laat zien hoe ze elkaar proberen te begrijpen, te steunen en te beschermen, ondanks hun verschillende achtergronden, culturen en levensstijlen. Het boek toont ook de groei en de verandering die ze doormaken, zowel individueel als als koppel.

Het boek is vlot en meeslepend geschreven, met een goede balans tussen actie, emotie en humor. Het boek bevat ook enkele verrassende wendingen en onthullingen, die de lezer geboeid houden. Het boek is een waardige opvolger van De mister, en een mooi slot van het verhaal van Maxim en Alessia. Het boek is een aanrader voor de fans van E.L. James, maar ook voor de liefhebbers van romantische en spannende boeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *