Boekenblog

De Oostenrijkse verleiding - Karen Swan

De Oostenrijkse verleiding – Karen Swan

De Oostenrijkse verleiding is een heerlijke mix van romantiek, mysterie en wintersport. Swan neemt je mee op een emotionele achtbaan, waarbij je hart sneller klopt bij elke onthulling. Een aanrader voor liefhebbers van sfeervolle feelgoodromans met een vleugje suspense.

Achterflap

In De Oostenrijkse verleiding, de heerlijk winterse roman van bestsellerauteur Karen Swan wil regisseur Clover Phillips een documentaire maken over Kit Foley, een getalenteerde maar controversiële snowboarder. Hij was ooit betrokken bij een dodelijk ongeval, maar heeft daar nooit over willen praten.

Vastbesloten om de waarheid te achterhalen vertrekt Clover naar de besneeuwde Alpen, waar ze een romantisch winterwonderland deelt met een man die haar niet kan uitstaan. Hij vindt dat ze bevooroordeeld is, en hij is bovendien druk met trainen voor het WK. Terwijl Clover de beste shots probeert te maken en steeds dieper in Kits verleden graaft, merkt ze dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Toch is ze ervan overtuigd dat hij iets verbergt. Is hij wel echt zo koud als hij lijkt?

Boekrecensie De Oostenrijkse verleiding

In De Oostenrijkse verleiding van bestsellerauteur Karen Swan worden we meegenomen naar de besneeuwde Alpen, waar geheimen en passie elkaar ontmoeten. Regisseur Clover Phillips wil een documentaire maken over Kit Foley, een getalenteerde maar controversiële snowboarder.

Hij was ooit betrokken bij een dodelijk ongeval, maar heeft daar nooit over willen praten. Vastbesloten om de waarheid te achterhalen, vertrekt Clover naar de adembenemende bergen, waar ze een romantisch winterwonderland deelt met een man die haar niet kan uitstaan.

Terwijl ze de beste shots probeert te maken en steeds dieper in Kits verleden graaft, merkt ze dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Maar is hij wel echt zo koud als hij lijkt?

Karen Swan creëert een sfeervolle setting in de Alpen, waar de sneeuwvlokken en geheimen vallen. Haar schrijfstijl is meeslepend en zorgt ervoor dat je jezelf in het winterlandschap waant. De personages zijn goed uitgewerkt, met hun eigen twijfels, verlangens en verborgen agenda’s. De spanning tussen Clover en Kit is voelbaar en houdt je geboeid tot het einde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *