Boekenblog

De perfecte echtgenote - Darby Kane

De perfecte echtgenote – Darby Kane

Een thriller die leest als een trein mede doordat de auteur een eenvoudige beeldende schrijfstijl gebruikt.

Achterflap

HOORT EEN LIJK NIET TE BLIJVEN LIGGEN WAAR JE HET HEBT ACHTERGELATEN?

‘Een van de beste thrillers die je dit jaar zult lezen.’ – Mystery and Suspense Magazine

Lila Ridgefield woont in een idyllisch stadje met haar man, Aaron, die lesgeeft op de plaatselijke school. Ze lijken een perfect leven te hebben. Als Aaron niet komt opdagen op zijn werk en zijn auto ook nergens wordt aangetroffen maakt Lila zich enorme zorgen. Want hoe kan hij vermist zijn als zij zijn lijk een paar uur geleden in zijn auto op de parkeerplaats van de school heeft achtergelaten?

Terwijl Lila worstelt met de angst dat Aaron het op de een of andere manier heeft overleefd en nu ergens op wraak zint, speelt ze de bezorgde echtgenote en probeert ze de politie om de tuin te leiden. Maar Ginny Davis, de ambitieuze detective die de zaak onderzoekt, vertrouwt Lila niet helemaal en zet alles op alles om de waarheid boven tafel te krijgen.

‘Ik hou ervan als ik een thriller zo geweldig vind dat ik hem niet kan wegleggen, zoals met dit boek van Darby Kane.’ – Taylor Jenkins Reid

‘Een pageturner met een uitstekend plot en een intrigerende
hoofdpersoon.’ – Booklist

Boekrecensie De perfecte echtgenote

Het boek is ingedeeld in korte hoofdstukken en bij het begin van ieder hoofdstuk wordt duidelijk aangegeven of het over het verleden of het heden gaat.

Spanning is doorheen het hele verhaal aanwezig, wat er voor zorgt dat je als lezer wil blijven verder lezen.

In ongeveer 3/4e boek wordt de spanning opgedreven, omdat we daar meer en meer zaken van de plot te weten komen. De verschillende goed uitgewerkte verhaallijnen komen samen in een verrassend plot. Het verhaal zit echt heel goed in elkaar.

De personages zijn voldoende uitgewerkt om dit verhaal goed neer te zetten.

Echt genoten van dit boek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *