Boekenblog

De Plaaggeesten - Liesbeth de Jong

De Plaaggeesten – Liesbeth de Jong

Men zegt wel eens: beter een goede buur dan een verre vriend. Wel, dat hebben de 2 buurmannen in dit boek niet goed begrepen. Heerlijke misverstanden, jaloezie en mekaar de loef afsteken. Zo genoten van dit heerlijk, luchtig én grappig boek!

Achterflap

Veel mensen ergeren zich aan hun buren. Soms ontstaat er zelfs een vete die totaal uit de hand loopt. In de humoristische roman De Plaaggeesten gooien de snobistische zakenman Bill Braspenning en de slonzige Arie van Putten alle middelen in de strijd om elkaars leven zuur te maken. Een van beiden moet het veld ruimen, maar wie? En hoe? Als de situatie hopeloos lijkt, komt de oplossing uit onverwachte hoek. Maar ís dit wel de oplossing?

“Interessante personages, leuke humor en mooie plotwendingen. Als het boek een toneelvoorstelling wordt, trekt het vast volle zalen vanwege de herkenbaarheid.” – Maria Genova, journalist en bestsellerauteur –

Boekrecensie De Plaaggeesten

Het lijkt een cliché verhaal (en dat is het ook wel een beetje), maar het is zo leuk geschreven. Wanneer er nieuwe buren in de straat komen wonen verloopt de kennismaking niet zo hartelijk als dat de nieuwe buren dachten.

Misschien was het allemaal niet zo slecht bedoeld, maar de toon was gezet. De start van een vete, die heel wat hilarische momenten met zich meebrengt!

Ik heb echt heel erg gelachen met bepaalde momenten. Ik zat volledig in het boek.

In deze bizarre tijden een must op ieders boekenlijstje!


Zelf het boek lezen?

Ook verkrijgbaar en bestelbaar bij je lokale boekhandel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *