Boekenblog

De rivalen - Vi Keeland

De rivalen – Vi Keeland

De rivalen is een steamy romance van de bestsellerauteur Vi Keeland. Het verhaal gaat over twee rivaliserende hoteliers die gedwongen worden om samen te werken om een historisch hotel te redden. Maar wat begint als een zakelijke samenwerking, verandert al snel in een vurige aantrekkingskracht die ze niet kunnen ontkennen.

Achterflap

Rivalen. Collega’s. Lovers?

Weston Lockwood en Sophia Sterling hebben een grondige hekel aan elkaar. Hun opa’s waren ooit beste vrienden en zakenpartners, totdat een ruzie hen uit elkaar dreef. Vervolgens werden de mannen legendarische zakelijke rivalen, en konden de twee families elkaar niet meer luchten of zien.

Dan krijgen de families een luxehotel nagelaten uit een erfenis. Het hotel is superveel geld waard, maar er blijkt wel flink wat achterstallig onderhoud te zijn. Beide families hebben een even groot aandeel en willen de baas spelen in het hotel. Aan Sophia en Weston de taak om het hotel weer in de oude glorie te herstellen en een meerderheid in de aandelen te krijgen.

De twee rivalen gaan vol passie de strijd om het hotel aan. Sophia en Weston zijn tegenpolen, maar blijken zich ook ontzettend tot elkaar aangetrokken te voelen. De belangen zijn torenhoog en vanuit beide families komt veel druk om de ander zo gauw mogelijk eruit te werken. Zullen Sophia en Weston de familievete kunnen stoppen, en voor elkaar durven kiezen?

Boekrecensie De rivalen

De rivalen is een vermakelijk en spannend boek dat de lezer meeneemt naar de wereld van de luxe hotellerie. Vi Keeland weet hoe ze de chemie tussen de hoofdpersonages, Weston en Sophia, moet opbouwen en onderhouden. De dialogen zijn scherp en humoristisch, en de scènes zijn zowel romantisch als sexy. Het boek heeft ook een goede balans tussen humor en drama, en bevat enkele verrassende wendingen die de lezer op het puntje van zijn stoel houden.

De rivalen is een boek dat fans van het genre zeker zullen waarderen. Het is een luchtig en leuk verhaal dat je in één ruk wilt uitlezen. Vi Keeland bewijst opnieuw dat ze een meester is in het schrijven van hedendaagse romances met een vleugje humor en passie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *