Boekenblog

De verloren erfgenaam - Jennifer Lynn Barnes

De verloren erfgenaam – Jennifer Lynn Barnes

Het is wederom spannend, mysterieus en heel meeslepend, een verhaal waarin je wordt meegezogen, en het zit geweldig goed in elkaar.

Achterflap

Het spannende vervolg op de pageturner ‘De erfenis’!

‘Waarom zou een Texaanse miljardair met meerdere privéchefs tot zijn beschikking gaan eten in een goedkoop café in een plaatsje in Connecticut waarvan niemand ooit gehoord heeft? Wat als hij daarheen ging om Toby te zoeken en jóú vond?’

Het mysterie rondom de familie Hawthorne is in ‘De erfenis’ nog niet opgelost. Sterker nog, het is juist groter geworden. Avery en Jameson hebben ontdekt dat het absoluut geen toeval is dat Tobias Hawthorne haar zijn vermogen heeft nagelaten. Hij houdt Avery al jaren in de gaten. Maar waarom? Hoopt hij dat ze zijn versplinterde familie weer bij elkaar zou kunnen brengen, of zit er meer achter? Avery is vastbesloten om antwoorden te vinden, maar dat is niet makkelijk met Jameson en Grayson in de buurt. Bovendien zijn er nog steeds mensen die haar het liefst zien verdwijnen…

Boekrecensie De verloren erfgenaam

Het verhaal begint met een kleine samenvatting van wat er in het eerste deel gebeurde, wat ik wel erg handig vond. Desondanks moest ik wel even terug wennen aan de vele personages die een rol spelen in het verhaal.

Jennifer Lynn Barnes weet ook in dit tweede deel een interessant verhaal neer te zetten. Dit doet ze opnieuw met korte hoofdstukken die erg vlot lezen. Je leert Avery nog iets beter kennen en volgt haar gedurende haar zoektocht naar waarom net zij de erfenis heeft ontvangen. Het verhaal zit ook deze keer weer goed in elkaar: elk klein detail is belangrijk voor het verdere verloop van het verhaal.

Ik kan niet anders zeggen dat er ook in dit deel weer heerlijke puzzels en mysterie is verwerkt in allemaal korte hoofdstukjes waardoor je blijft zeggen tegen je zelf: oké, nog eentje dan… De vlotte en humoristische schrijfstijl van Barnes weet je ook telkens weer terug te roepen naar het boek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *