Boekenblog

Drie jaar - Anders Roslund

Drie jaar – Anders Roslund

‘Drie dagen’ is het vijfde deel in deze ‘Drie reeks’ met Evert Grens en Piet Hoffman als voornaamste personages. Anders Roslund hanteert daarbij een vlotte en beeldende schrijfstijl met sterke dialogen.

Achterflap

Twee meisjes verdwenen op dezelfde dag toen ze slechts vier jaar oud waren. Ze rusten voor altijd op hetzelfde kerkhof. Alleen liggen ze geen van beiden daadwerkelijk in hun graf.

Rechercheur Ewert Grens en undercoveragent Piet Hoffmann gaan op onderzoek uit. De zoektocht naar een verband tussen de twee meisjes leidt hen naar een gruwelijke, perverse wereld. Kunnen ze de meisjes levend terugvinden? De tijd dringt.

Boekrecensie Drie jaar

‘Drie jaar’ is een sterk verhaal in een maatschappelijke achtergrond van wereldomvattende pedofilienetwerken en gruwelijke kindermishandeling. Een wereld waarin ‘normale’ familievaders niet aarzelen om hun eigen kinderen te misbruiken voor hun eigen pervers genot.

De karakters zijn levensecht uitgewerkt in al hun veelzijdigheid. Zowel Evert Grens als Piet Hoffman zijn mensen van vlees en bloed

Opnieuw is de plot sterk uitgewerkt met meerdere verrassende plotwendingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *