Boekenblog

Een zomer vol verrassingen - Tessa Bailey

Een zomer vol verrassingen – Tessa Bailey

Tessa Bailey heeft een heerlijk zomers verhaal neergezet. Het verhaal wordt realistisch verteld, zodat je de sfeer kan voelen en de personages zo voor je ziet staan. Het is een luchtig verhaal, met ook een diepere laag erin die er goed bij past.

Achterflap

Superpopulair op TikTok

Piper is een hippe, verwende influencer en partygirl. Wanneer een avondje feesten uit de hand loopt en Piper echt in de problemen komt, besluit haar stiefvader dat het genoeg is geweest. Hij vindt dat Piper moet leren wat verantwoordelijkheid is, en hij stuurt haar zonder geld naar een havenstadje om daar de kroeg van haar overleden vader te runnen.

Daar ontmoet ze al snel de stugge visser Brendan. Hij weet zeker dat de verwende Piper het ergens anders dan Beverly Hills nog geen week kan uithouden. Oké, hoofdrekenen is niet haar sterkste punt, en ze krijgt jeuk van alleen al het idee in een stapelbed te moeten slapen, maar hoe erg kan het zijn?

Westport is een klein stadje en ze komt de norse Brendan overal tegen. Ondanks hun verschillende persoonlijkheden is er een onmiskenbare aantrekkingskracht tussen de twee. Piper wil zich echter concentreren op de bar tot een succes maken. Ze wil namelijk zo snel mogelijk terug naar Los Angeles, en zit niet te wachten op gevoelens voor een man die soms wekenlang op zee is.

Maar langzaamaan begint ze te twijfelen of haar toekomst eigenlijk nog wel in LA ligt, of dat Westport en Brendan misschien toch haar hart veroverd hebben.

Boekrecensie Een zomer vol verrassingen

Tessa Bailey heeft een fijne, beeldende schrijfstijl die vlot wegleest, waardoor je alles -zelfs de kleinste details- in dit verhaal echt voor je ziet.

Ook stopt ze de nodige portie humor in het verhaal, waardoor je regelmatig begint te lachen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *