Boekenblog

gebroken Cristina Paul

Gebroken – Cristina Paul

Dit spannende boek neemt je mee in zoektocht naar een moordenaar op de loer. Zullen Alex en Nora hun verleden aan de kant kunnen zetten om hun onderzoek tot een goed einde te brengen?

Achterflap

Deze thriller speelt zich af in Denver in de Verenigde Staten. Rechercheur Alex Fisher heeft het afgelopen jaar veel verloren. Het doet hem pijn om zijn voormalige geliefde, rechercheur Nora Travis, elke dag te zien en hij denkt erover om een overplaatsing aan te vragen naar een andere stad.

Nora Travis is iets meer dan een jaar geleden verkracht geweest, maar ze heeft zichzelf weer onder controle gekregen en voelt dat ze klaar is om opnieuw te daten. Of dat denkt ze.

Wanneer een moordverdachte zelf vermoord wordt, worden Alex en Nora gedwongen om hun geschillen opzij te zetten en samen te werken om de dader – ‘De Wolf’ – te vinden voor hij zich zal vergrijpen aan andere onschuldige slachtoffers.

Maar ze hebben geen idee dat hij zijn ogen ook op hen heeft gericht.

Hij is dichterbij dan je denkt…

Boekrecensie Gebroken

Het boek leest voor mij zeer vlot, ook al moest ik in het begin wel wennen aan de schrijfstijl. Het boek is als een soort van dagboek waarin de dagen en tijdstippen je doorheen het verhaal leiden.

De spanning wordt mooi opgebouwd. En het verhaal wisselt aangenaam af tussen de zoektocht naar de moordenaar en de spanningen tussen Alex en Nora.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *