Boekenblog

Geen slechte daad - Heather Chavez

Geen slechte daad – Heather Chavez

Al met al vond ik het boek een leuk en spannend boek. Een aanrader. Een volgend boek van deze schrijfster is voor mij zeker een overweging waard om te lezen.

Achterflap

Cassie is de woede en roekeloosheid van haar eigen jeugd allang ontgroeid – tenminste, dat denkt ze, totdat ze op een nacht getuige is van een gruwelijke aanval. Op weg naar huis, langs een verlaten weg, ziet Cassie een man en een vrouw ruziemaken. De ruzie escaleert en Cassie besluit het alarmnummer te bellen. Maar dan doet ze precies waarvoor
de telefonist van de meldkamer haar gewaarschuwd heeft: ze stapt uit de auto.

Boekrecensie Geen slechte daad

Het boek start heel goed, met heel veel spanning en het oproepen van heel veel vragen die er voor zorgden dat ik voortdurend wou verder lezen.

Door de korte hoofdstukken en leuke schrijfstijl is dit niet heel erg moeilijk. Hier en daar komt er zelfs een beetje humor aan te pas, wat ik altijd weet te waarderen in een boek.

Naar het midden toe nam de spanning voor mij iets af en moest ik, ook mede door het opduiken van nieuwe verhaallijnen en personages, toch aandachtig blijven en zorgen dat ik de draad niet kwijtraakte.

Naar het einde toe wordt de spanning opnieuw meer opgebouwd maar werd het allemaal iets minder geloofwaardig al deed dit voor mij geen afbreuk aan het leesplezier.


Zelf genieten van dit heerlijke boek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *