Boekenblog

Havenfall - Sara Holland

Havenfall – Sara Holland

Een rustig, sfeervol fantasieboek – Havenfall was een intrigerend eerste boek van de serie. Ik ben erg benieuwdn hoe de follow-up voortbouwt op de plot en personages.

Achterflap

Diep in de bergen van Colorado ligt de herberg van Havenfall.

Het is de enige plek waar de bewoners van vier magische werelden elkaar kunnen ontmoeten. Maddie Marrow werkt in de zomer in de herberg, en het is voor haar veel meer dan een kans om magie van dichtbij te zien. Havelfall is een ontsnapping uit de werkelijkheid, waar haar moeder in een dodencel zit en beschuldigd wordt van de moord op Maddies broertje.

Als er een lijk wordt gevonden in Havenfall, is de fragiele vrede onmiddellijk verstoord. Tot overmaat van ramp wordt Maddies vriendje Brekken vermist en is er een levensgevaarlijk wezen ontsnapt. Als er duistere geheimen aan de oppervlakte komen, wordt één ding duidelijk voor Maddie: niemand is te vertrouwen, en niemand is veilig.

Boekrecensie Havenfall

Havenfall is een eigentijdse YA-fantasie die zich afspeelt in de bergen van Colorado. Doorheen dit boek maak je een heel spectrum aan emoties mee, van blij en opgewonden tot totaal verwoest.

En de wendingen!

Sommige van die wendingen verrasten me volledig en het einde maakte me zo benieuwd naar het volgende boek in de serie!

Als je een fan bent van fantasie voor jonge volwassenen en van een unieke wereld houdt, is Havenfall een boek dat je moet lezen.


Zelf genieten van dit heerlijke boek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *