Boekenblog

Het geheim - Elle Kennedy

Het geheim – Elle Kennedy

Het lezen van een Elle Kennedy boek is als het eten van je favoriete ijsje; het is een zoete traktatie die een beetje ondeugend aanvoelt en je houdt gewoon van elke minuut ervan. Dus wat kan ik je vertellen over Het Geheim? Ik vond het geweldig!

Achterflap

Brenna Jensen weet één ding zeker: ze mag nooit, maar dan ook nooit, vallen voor Jake Connelly. Brenna’s vader is de coach van het ijshockeyteam van Briar en Jake speelt voor hun aartsrivaal. Hij is heel erg arrogant en bijdehand, maar ook woest aantrekkelijk.

Wanneer Brenna de hulp van Jake nodig heeft voor haar stage, slaat de vonk toch over. Maar Brenna weet dat het haar vader zou kwetsen als ze iets zou beginnen met zijn grootste rivaal. En dat de fans van het Briar-ijshockeyteam het zouden afkeuren als ze haar zouden zien met Jake. Als ze altijd in het geheim met Jake afspreekt, en níét verliefd op hem wordt, is er niets aan de hand. Toch?

Boekrecensie Het geheim

Het geheim van Elle kennedy was zo goed en erg leuk. Elle Kennedy’s sportromances zijn altijd zo entertainend en leuk om te lezen.

Brenna en Jake zijn mijn favoriete koppel in deze serie! En ik weet dat het nog maar het tweede boek is, toch weet ik zeker dat ze mijn favoriet zullen blijven! Er was onmiskenbaar chemie.

Hun geplaag was zo leuk en vermakelijk. Ik vond het geweldig hoe deze twee zo gelijk en compatibel waren. Ze waren zo ontegenzeggelijk perfect.

Brenna is pittig, sterk en zo verdomd zelfverzekerd. Ik bewonderde haar heel erg. Jake was zo perfect, ik kon niet anders dan voor hem smelten.

De spanning, het heen en weer gaan, de plagerijen, en hun getreiter. Dat alles maakte het zo leuk om te lezen.


Zelf eens lezen?

Ook verkrijgbaar en bestelbaar bij je lokale boekhandelaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *