Boekenblog

Het penthouse - Lotte Boot

Het penthouse – Lotte Boot

Het penthouse is een spannende thriller van de Nederlandse schrijfster Lotte Boot. Het boek vertelt het verhaal van June, die op zoek gaat naar haar vriendin Roxy die twee jaar geleden verdween. Iedereen gaat ervan uit dat Roxy dood is, maar June heeft daar nooit in geloofd.

Achterflap

Wil je weten wat er met je vriendin is gebeurd?

In de spannende thriller ‘Het penthouse’ gaat June op zoek naar haar vriendin Roxy, die twee jaar geleden verdween. Men gaat ervan uit dat ze dood is, maar June heeft dat nooit geloofd. Ze is ervan overtuigd dat haar beste vriendin nog leeft. Als ze op een dag een mysterieus appje krijgt en een recente foto van Roxy, stort ze zich halsoverkop in een wereld waarvan een extravagant penthouse nog maar het begin is. Voor ze het weet, wordt ze versuft wakker in een privéjet die boven Amerika vliegt. Ze wilde toch weten waar Roxy was? Dan moet ze daar wel wat voor over hebben.

Dit boek bevat mogelijk gevoelige onderwerpen: seksueel misbruik.

Boekrecensie Het penthouse

Het boek vertelt dus het verhaal van June. Zij gaat op zoek naar haar vriendin Roxy die twee jaar geleden verdween. Iedereen gaat ervan uit dat Roxy dood is, maar June heeft daar nooit in geloofd.

Wanneer ze op een dag een mysterieus appje krijgt met een recente foto van Roxy, belandt ze in een wereld waarvan een extravagant penthouse nog maar het begin is. Voor ze het weet wordt ze versuft wakker in een privéjet die boven Amerika vliegt. Ze wilde toch weten waar Roxy was? Dan moet ze daar wel wat voor over hebben…

Het verhaal is geschreven in een toegankelijke stijl en leest als een trein. Het begint met notities die June bijhoudt op haar telefoon, waardoor de lezer direct een beetje de achtergrond van het gehele verhaal leert kennen. Vervolgens verandert de vertelvorm en komt de lezer er tegelijk met June achter wat Roxy is overkomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *