Boekenblog

Het wachten waard - Chloe Liese

Het wachten waard – Chloe Liese

Het wachten waard is een liefdevol verhaal met serieuze thema’s, maar ook zeker met humor. Het is het tweede deel in de Bergman- broersserie. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Achterflap

Ren Bergman is een knappe en succesvolle ijshockeyspeler met een prachtige lach en een warme persoonlijkheid. Hij is al langere tijd gek op Frankie Zeferino, de socialmediamanager van zijn team, maar omdat ze collega’s zijn mag hij haar niet mee uit vragen.

Frankie Zeferino is een expert in sarcasme en bijtende humor. Sinds haar diagnose houdt ze iedereen op afstand. Ze is bang dat mensen haar anders zullen behandelen als ze erachter komen.

De goedlachse Ren laat de muren die Frankie om zich heen heeft opgetrokken steeds meer verdwijnen. Zal ze haar leven en haar hart ooit echt voor hem durven openstellen?

Boekrecensie Het wachten waard

Chloe Liese heeft het weer geflikt met dit ongelooflijke verhaal over een autistische vrouw met reumatoïde artritis, vastbesloten om het leven te leiden zoals zij dat wil en zich door niets te laten tegenhouden of beperken.

Dit boek was gewoon zo schattig en ik was zo verliefd op de romantiek. Ren was zo geduldig met Frankie en de communicatie tussen die twee was geweldig. Frankie heeft behoefte aan botte en eerlijke dingen en Ren zorgde ervoor dat hij haar precies vertelde wat hij bedoelde en hoe hij zich voelde. Ik hield ook van Ren’s hele familie en hoe Frankie hen meer leerde kennen en ook naar hen toegroeide.

Als een sportromance, was dit geweldig. We kregen veel hockey te zien en het was nog steeds een groot deel van Ren’s leven. Ik hield van het verboden aspect en de langzame ontwikkeling van de romance. Dit is met gemak een van mijn nieuwe favoriete boeken en ik kan niet wachten om te zien wat Chloe Liese nog meer voor ons in petto heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *