Boekenblog

Ik weet niet of ik van je houd - Christina Lauren

Ik weet niet of ik van je houd – Christina Lauren

Ondanks dat het verhaal anders uitpakte dan ik van te voren had verwacht, blijft Ik weet niet of ik van je houd een echte Christina Lauren. Het is anders dan je gewend bent, maar het absoluut waard om te lezen. Het verhaal is klein en lief en de weg die Holland samen met Calvin aflegt is heel erg mooi op papier gezet. Yes, een must read!

Achterflap

Leidt een toevallige ontmoeting tot ware liefde? Holland heeft een heimelijke crush op de aantrekkelijke straatmuzikant Calvin. Ze helpt hem met een auditie voor een musical en mooie kansen liggen voor hem in het verschiet.
Maar dan blijkt dat zijn studentenvisum verlopen is en hij illegaal in het land verblijft… Holland biedt impulsief aan met hem te trouwen, zodat hij in Amerika kan blijven. Calvin weet niets van haar gevoelens en ze worden, puur vriendschappelijk, huisgenoten. Of houden ze elkaar voor de gek en is het zakelijke huwelijk misschien het begin van een minder zakelijke liefde?

Boekrecensie Ik weet niet of ik van je houd

Christina Lauren schrijft altijd zo leuk! Bij deze boeken moet ik altijd hardop lachen, voor je het weet is het uit en bij deze minder erotische boeken ben ik zelfs een beetje verdrietig soms. Holland en Calvin zijn zulke leuke, echte personages, je kunt niet anders dan hun vreemde relatie aanmoedigen.

Het verhaal is een goede basis voor een chicklit/roman maar ik was bang dat het te ongeloofwaardig zou worden (ik bedoel: wie wil er nou met een vreemde trouwen?). Maar thumbs up voor Christina Hobbs en Lauren Billings, want zij hebben het verhaal geloofwaardig én humoristisch neergezet.

De schrijfstijl van deze dames is erg fijn. Luchtig, grappig én ze zijn niet bang voor een stomende scene tussendoor, zonder dat het er meteen over gaat. Ik lees graag nog meer boeken van hen!


Zelf genieten van dit heerlijke boek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *