Boekenblog

ik wil niet voor je vallen - Christina Lauren

Ik wil niet voor je vallen – Christina Lauren

Het Hollywood-agenten-leven is niet echt mijn ding dus moest ik er eerst even inkomen. Maar de vlotte schrijfstijl, en het wisselende perspectief tussen Carter en Evie (per hoofdstuk) maakten dat ik snel vertrokken was en niet meer kon stoppen

Achterflap

Carter en Evie ontmoeten elkaar op een Halloweenfeestje en hebben meteen een klik. Dat ze bij twee concurrerende bedrijven in Hollywood werken, schrikt ze niet af.

Maar wanneer die twee bedrijven gaan fuseren en er maar één baan overblijft, slaat de sfeer om. Carter en Evie moeten strijden om dezelfde positie.

Wat een mooie nieuwe liefde had kunnen zijn, verandert in een oorlog op de werkvloer. Ze halen alles uit de kast om elkaar te overtreffen. Welke emotie gaat het winnen in deze explosieve haat-liefdeverhouding?

‘Ik wil niet voor je vallen’ is een hilarische, oprechte en opwindende roman die je in één ruk uit wilt lezen.

Boekrecensie Ik wil niet voor je vallen

Dit boek begon als een luchtige romantische komedie, en nam dan een bocht naar een serieus angstig territorium. Vervolgens kaartte het boek ongelofelijk belangrijke thema’s aan die het zo’n relevant hedendaags verhaal maakten.

Ik was zo onder de indruk van dit verhaal – het was niet alleen vermakelijk en plezierig, het stuurde ook een krachtige boodschap. Een echt geweldige leeservaring!

Het schrijven was absoluut uitstekend. Om de paar pagina’s maakte ik letterlijk deze kleine aantekeningen voor mezelf waarin ik opmerkte hoe geweldig en krachtig het schrijven was.

De woorden vloeiden, de karakteriseringen en beschrijvingen waren levendig en het werd allemaal afgerond met geweldige bewerkingen. Het tempo was goed en het verhaal was zo gestructureerd dat het voelde alsof ik alles in mijn hoofd kon zien spelen als een film.

Het was pittig, grappig, intelligent en verslavend!


Zelf genieten van dit heerlijke boek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *