Boekenblog

Meer boeken lezen, deel 2

We gaan de derde maand van het jaar in, hoera! Want dat betekent dat de lente eraan komt. En dat wil zeggen dat we weer bijna met ons boek op een terrasje in de zon kunnen zitten.

Los van het feit dat de lente eraan komt, hoe zit het met mijn voornemen? In 2016 wil ik minstens 1 boek per maand lezen. Dus 12 boeken op een jaar.

Wel, met enige trots kan ik zeggen dat ik m’n derde fictie boek van dit jaar al uit heb!

Chicklit

Ja ik wil niet - Eliza Kennedy

Voor m’n tweede boek dit jaar ging ik voor een echte chicklit. Luchtig, grappig en licht erotisch. Ja, ik wil je niet van Eliza Kennedy leest als een trein. Door de afwisseling tussen haar uitdagingen in haar werk en de soep die ze ervan maakt in haar priv√©-leven blijft het leuk. En op bepaalde momenten zelfs echt spannend!

Deze is zeker een aanrader voor fans van de Fifty Shades boeken. Of eerder voor degene voor wie het iets minder (expliciet) mag zijn.

 

Een thriller

Voor ik ga slapen - SJ Watson

Ik heb nog maar net m’n derde boek uit en ben er even niet goed van. Hoewel ik meer fan ben van romans en chicklits, waagde ik me aan de thriller Een tweede leven van SJ Watson.

Ik had het debuut Voor ik ga slapen van SJ Watson een paar jaar geleden gelezen, en was wel aangenaam verrast. Het boek las als een trein en ik verlangde elke ochtend om ’s avonds verder te lezen.

Dus dacht ik dat de opvolger minstens even goed zou zijn. En of!

 

Nu moet ik toch een paar dagen bekomen. Het verhaal laten bezinken, alvorens ik aan een nieuw boek begin. Die keuze zal ook moeilijk worden…

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *