Boekenblog

Meer boeken lezen, deel 9

Het is bijna niet geloven, en toch zitten we al aan ‘meer boeken lezen, deel 9’. Deel 9 = maand 9 = september. Jawel, de herfst is alweer in het land. Wat is die zomer gevlogen! En wat heb ik leuke boeken gelezen!

Je zou denken dat als het weer wat minder wordt, je meer binnen blijft en (nog) meer boeken leest. Maar dat lijkt wat tegen te vallen. Misschien een beetje last van de herfstblues?

Voorlopig maar! Want er liggen leuke boeken-momenten in het verschiet.

Boekenbeurs en boekenfestijn

boekenbeurs2016Enkele leuke boeken events die steevast in de agenda staan zijn de boekenbeurs en een boekenfestijn. Bij de boekenbeurs betekent dat een hele dag kuieren tussen de boeken. ’s Morgens met de trein vertrekken en ’s avonds uitgeput maar tevreden thuiskomen. En plaats zoeken in de boekenkast ;-)

Voor een boekenfestijn betekent dat enkele super koopjes doen en parels van klassiekers vinden. En opnieuw een plaats in de boekenkast vinden…

Huidige boeken

In m’n vorige post vertelde ik dat ik ging proberen geen boeken meer te kopen tot m’n ongelezen fictie tot een minimum beperkt was. Helaas lukte dat niet zo goed. Er was autoloze zondag, waar een een tweedehands boekenmarktje was.

En dan was er in september ook nog de Dag van de Klant, waarbij we voor die extra punten op de spaarkaart van De Standaard gingen. En ik had nog een cadeaubon, dus dat viel wel mee!

Wat ik nu aan het lezen ben

Nu ben ik bezig in een boek dat ik via de Boekenjagers gevonden heb: Zomerhuis aan het zwembad van Herman Koch. Ik kende het boek wel van titel en schrijver, en ook de kaft had ik al gezien. Via deze weg leer ik het boek nu ook echt kennen. Voorlopig leest het vlot en lees ik het graag. Binnenkort lees jij er ook alles over ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *