Boekenblog

mijn verlangen - jodi ellen malpas

Mijn verlangen – Jodi Ellen Malpas

Mijn Verlangen is een leuke roman :-) Toen het boek uit was wilde ik nog weten hoe hun verdere leven zou verlopen. Ik heb er nog dagen over zitten na denken. Het is een boek van hart en ziel!

De achterflap

Annie is nog nooit écht verliefd geweest. En door haar drukke baan als architect heeft ze eigenlijk ook geen tijd om te daten. Maar dan ontmoet ze tijdens een avond uit de mysterieuze Jack. Hun aantrekkingskracht is onweerstaanbaar.

Na een onvergetelijke nacht samen denkt Annie Jack nooit meer terug te zien, totdat blijkt dat hij de aannemer is van haar nieuwe project en ze samen moeten werken… Annie en Jack hebben moeite om werk en privé gescheiden te houden. Zijn ze in staat de verleiding te weerstaan of is de aantrekkingskracht te sterk?

Mijn verlangen is een roman over verboden liefde, vol passie en vuur!

Boekrecensie Mijn verlangen

Het was een heerlijk avontuur vol spanning, emotie, verdriet en hoop. Mijn verlangen heeft ervoor gezorgd dat ik een aantal uurtjes heerlijk weg heb kunnen zwijmelen, je hoeft er weinig bij na te denken, het is puur genieten.

Dat de verhalen altijd goed aflopen is maar bijzaak, het gaat hier niet om de originaliteit maar om het genot. Dat neemt niet weg dat de plot bij mij een lach op mijn gezicht toverde, daarbij kreeg ik als lezer ook nog het boontje komt om zijn loontje gevoel, precies zoals een goede chicklit hoort te zijn.


Zelf genieten van dit heerlijke boek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *