Boekenblog

Mile high - Liz Tomforde

Mile high – Liz Tomforde

In “Mile High” van Liz Tomforde ontmoeten we de charmante ijshockeyspeler Evan Zanders en de vastberaden stewardess Stevie. Hun aantrekkingskracht is onweerstaanbaar en hun relatie ontvouwt zich op meeslepende wijze. Dit boek is een must-read voor liefhebbers van sportromances en stoomy liefdesverhalen.

Achterflap

Evan Zanders is een van de beste ijshockeyers van het land en speelt aan de top bij de Chicago Raptors. Hij is een controversiële speler: als een tegenstander hard moet worden aangepakt, dan is dat zijn taak. Eigenlijk is hij helemaal niet zo, maar voor het team is zijn badboy-imago goede marketing, dus speelt Evan de rol van schurk met verve. Daar hoort ook bij dat hij elke week met een andere knappe vrouw gezien wordt, en dat bevalt hem prima.

Stevie Shay is superblij met haar nieuwe baan als stewardess in het privévliegtuig van de Chicago Raptors. Ze vindt Evan maar een arrogante blaaskaak. Als ze hem een keer flink op zijn nummer zet, ontketent dat een hevige strijd tussen de twee die elke vlucht weer wordt hervat. Hun gekibbel wordt steeds intenser, en al snel kunnen ze allebei niet langer ontkennen dat ze zich erg aangetrokken voelen tot elkaar.

Maar als Stevie met Evan gezien wordt, zal ze ontslagen worden. En Evan moet zijn foute imago in stand houden, en mag daarom dus niet daten. Stevie haat het dat Evan zich zo anders voordoet dan hij is. Maar is hij er wel klaar voor om de wereld te laten zien wie hij echt is?

Boekrecensie Mile high

In de Windy City-serie van Liz Tomforde neemt het boek “Mile High” ons mee naar de wereld van professioneel ijshockey in Chicago. Hoofdrolspeler Evan Zanders, de favoriete speler om te haten, brengt zijn tijd graag door in de strafbank en verlaat het stadion elke avond met een nieuwe dame aan zijn arm. Maar wanneer de nieuwe stewardess aan boord van het privévliegtuig van het team verschijnt, verandert alles. Stevie, de flight attendant, is vastbesloten om haar werk te doen en zich niet door Evan te laten intimideren. Wat begint als een strijd tussen hen, vervaagt al snel de grenzen. Is het slechts een spelletje om op de stewardess-knop te drukken, of is er meer aan de hand?

Liz Tomforde levert met “Mile High” een epische romance af. Het verhaal is lang, maar dat is een pluspunt, want je wilt zoveel mogelijk tijd doorbrengen met dit koppel. De passie spat van de pagina’s, en er is aandacht voor mentale gezondheid en lichaamspositiviteit. Evan en Stevie zijn volledig uitgewerkte personages die je hart zullen stelen. De aantrekkingskracht tussen hen is onweerstaanbaar, en hun relatie ontvouwt zich op een meeslepende manier.

Dit boek is als een verslavende guilty pleasure: je weet dat het misschien niet goed voor je is, maar je kunt niet stoppen met lezen. “Mile High” is een must-read voor liefhebbers van sportromances en stoomy liefdesverhalen. Liz Tomforde heeft een winnende combinatie van humor, passie en diepgang gecreëerd die je niet wilt missen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *