Boekenblog

Misfit - Elle Kennedy

Misfit – Elle Kennedy

Misfit is een boek dat je meesleept in het verhaal en je niet meer loslaat. Het is een boek dat je aan het denken zet over vriendschap, liefde en vertrouwen. Ik raad dit boek ten zeerste aan aan iedereen die van romantiek, drama en spanning houdt.

Achterflap

Welkom op Sandover Prep School, waar je niemand kunt vertrouwen…

RJ Shaw weet niet wat hem overkomt als zijn moeder vertelt dat ze halsoverkop met een rijke man gaat trouwen. Niet alleen dat, maar RJ moet voortaan ook met zijn gloednieuwe stiefbroer Fenn naar Sandover Prep School, een fancy kostschool. Een schooluniform moeten dragen, en opgesloten zitten met een groep veel te rijke jongens? Daar heeft buitenbeentje RJ echt geen zin in.

De andere jongens op school zijn nogal bijzondere types. Hij ontmoet Lawson, pure chaos in de vorm van een veel te knappe jongen, en diens kamergenoot Silas, die zo keurig en braaf lijkt dat hij wel iets te verbergen moet hebben.

RJ is niet van plan op Sandover te blijven, dus neemt hij zich voor om iedereen op afstand te houden. Maar dan ontmoet hij de knappe Sloane Trescott. Haar sarcastische vibe intrigeert hem gelijk. Er is maar één probleem: Sloane is de dochter van de directeur van Sandover. En dus verboden terrein…

Boekrecensie Misfit

Misfit is een boek dat je vanaf de eerste pagina meesleept in het verhaal. Elle Kennedy heeft een geweldige schrijfstijl en weet de personages tot leven te brengen. RJ is een interessant personage dat je meteen in je hart sluit. Hij is slim, grappig en heeft een goed hart. Sloane is ook een geweldig personage. Ze is slim, sterk en onafhankelijk. De chemie tussen RJ en Sloane is geweldig en je kunt niet anders dan hopen dat ze samen zullen zijn.

Het verhaal is goed opgebouwd en heeft veel plotwendingen die je niet ziet aankomen. Het is een boek dat je niet kunt wegleggen en dat je in één ruk uitleest. Het zet je aan het denken over vriendschap, liefde en vertrouwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *