Boekenblog

negentig dromen van Elise - Lucinda Carrington

Negentig dromen van Elise

Twee mannen, één vrouw. En een kasteel vol spannende kamers. De intense en hartstochtelijke dagdromen van Elise komen uit wanneer ze aan de verlangens van deze mannen toegeeft. En dan moet ze kiezen.

Een sensueel verhaal vol lust, overgave en romantiek.

Samenvatting

Als binnenhuisarchitect Elise St John een opdracht krijgt aan het Shilden kasteel, omarmt ze de kans om even te ontsnappen aan haar overvolle Londense leven. Bovendien is haar opdracht spannend: ze mag de kasteelkamers zo inrichten dat de stoutste fantasieën er werkelijkheid worden. Elise zelf heeft steeds spannender dagdromen over de twee mannen die ze op het landgoed ontmoet en die nogal een hekel hebben aan elkaar: Paardrij instructeur Blair Davlin, zeer sexy en onuitstaanbaar zelfverzekerd, en kasteelheer Max Lanssen, even aantrekkelijk als arrogant. Al snel worden Elise’s dagdromen werkelijkheid en geniet ze intens van de intieme ontmoetingen met beide mannen. Maar als ze wordt gedwongen te kiezen, raakt ze verstrikt in haar verlangens. Aan wie voelt ze zich trouw? En welke van haar twee minnaars zal ze laten gaan…?

Review

De titel Negentig dromen van Elise doet vermoeden dat in het boek alleen gefantaseerd wordt, maar gelukkig zijn het geen negentig fantasieën en komen deze dromen naarmate het boek vordert uit. Het verhaal is typisch: een meisje wordt teleurgesteld door haar vriendje en is klaar met mannen en relaties. Ze krijgt de mogelijkheid om zich in the middle of nowhere op haar nieuwe werk storten: het ontwerpen van wel heel bijzondere kamers in een oud kasteel. Ver weg van London raakt ze in de ban van zowel haar werkgever Max, een ongrijpbaar en donker, bijna Graaf Dracula-achtig persoon, als van de lokale dekhengst, Devlin, haar paardrij instructeur. Fantasieën en (dag-)dromen gaan langzaam over in fysiek genot wanneer ze afspreekt met Devlin. Dit lijkt in eerste instantie goed te gaan, maar is dat echt wat Elise wil? En hoe zit het nu precies met haar baas: is hij echt zo kil en afstandelijk als hij lijkt en zal hij nooit tevreden zijn? Of heeft hij toch warme gevoelens voor Elise?

Voor stijl en diepgang hoef je dit boek, net als veel andere erotische boeken, niet te lezen. Een aanrader in dit genre van stoute boeken is het niet: het verhaal is niet bijzonder geloofwaardig en de personages zijn stereotype. Er zit wel vaart in en de gesprekken tussen Elise en haar collega Lorna, allebei geobsedeerd door Max, zijn leuk en grappig, al ligt hun lust er wel een beetje dicht op. Als je dat voor lief neemt, is dit een opwindend en zoetsappig verhaal, met veel plot verrassingen waarbij je heerlijk kunt wegdromen.


Zelf genieten van dit heerlijke boek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *