Boekenblog

Onvergetelijk - Lex Martin

Onvergetelijk – Lex Martin

Achterflap

Wanneer Dani Hart en Jax Avery elkaar tegen het lijf lopen in een club, voelen ze zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken.

De knappe, populaire voetballer Jax staat dan wel bekend als een onverbeterlijke player, toch is Dani verbijsterd als Jax haar bij een volgende ontmoeting niet eens herkent.

Ze besluit hem daarom voortaan te ontlopen. Dat blijkt alleen een stuk lastiger dan ze had gedacht als ze erachter komt dat hij de broer is van haar nieuwe huisgenootje…

Boekrecensie Onvergetelijk

Het is verfrissend om een verhaal te hebben waarin de hoofdpersonen daadwerkelijk familie en vrienden hebben waar ze om geven en die een groot deel van het verhaal uitmaken.

Na een wat turbulente start, lijkt Jax toch te vallen voor Dani. Want Jax was gewoon zo lief op de momenten dat het voor Dani het meest betekende, en ook ik kon het niet helpen dat ik voor hem viel ;-)

Als je het mij vraagt, was dit weer een hit van Lex Martin. Ik hou van haar personages en hoe ze zo’n emotioneel verhaal creëert met een sterke cast van personages die allemaal echt om elkaar geven.

Leest lekker weg. Heel ontspannend!


Het boek zelf lezen?

Ook verkrijgbaar en bestelbaar bij je lokale boekhandelaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *