Boekenblog

Onvoorwaardelijk - Vi Keeland & Penelope Ward

Onvoorwaardelijk – Vi Keeland & Penelope Ward

Heerlijk feelgood verhaal vol dubbelzinnige humor, broeierige opbouwende spanning, grappige verhaallijnen die meeslepend zijn waardoor je gewoon verder moet lezen.

Achterflap

Aubrey wil alles achter zich laten en opnieuw beginnen. Nieuwe stad, nieuw huis, nieuwe baan – ze heeft alles geregeld. Maar een lekke band haalt haar plannen overhoop.

Gelukkig is daar Chance, een erg knappe (en ietwat arrogante) Australische man. Hij weet niet alleen Aubreys auto weer op de weg te krijgen, maar hij haalt haar ook over om de rest van de reis samen af te leggen.

Ze leren elkaar steeds beter kennen en vinden elkaar duidelijk erg aantrekkelijk, maar Aubrey voelt dat Chance haar op afstand wil houden. Ze komt er maar niet achter wat er precies aan de hand is.

Wat heeft Chance te verbergen?

Boekrecensie Onvoorwaardelijk

In het eerste deel leren we hoofdpersonages Aubrey en Chance beter kennen door de ogen van Aubrey.

Zij heeft graag de touwtjes in handen en lijkt maar weinig plezier uit het leven te halen. Chance is het tegenovergestelde: een losbol die van verrassingen houdt.

Ondanks dat ze zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken voelen, weigert Aubrey hieraan toe te geven. Lukt het haar om te ontdooien, risico’s te nemen en haar hart open te stellen?

Wanneer het verhaal op een keerpunt komt, verandert het perspectief naar dat van Chance.

Deze hoofdstukken worden getypeerd door angst, doorzettingsvermogen en een nieuw begin.

En natuurlijk de steamy scènes nog, zeker niet te vergeten: niet te veel en mooi in balans. Een leuk en aandoenlijk boek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *