Boekenblog

Op slag verliefd – Meghan Quinn

Op slag verliefd – Meghan Quinn

Op slag verliefd‘ is over het algemeen een heerlijk New Adult verhaal van Meghan Quinn. Als je van dit genre houdt, dan ga je zeker van dit boek genieten!

Achterflap

Knox Gentry is een van de populairste baseballspelers van het universiteitsteam. Wanneer hij Emory Ealson ontmoet is hij gelijk helemaal weg van haar. Ze is mooi, slim en ontzettend grappig.

Maar Emory houdt hem op afstand. Haar vorige vriendje heeft haar heel diep gekwetst, en ze zit niet te wachten op een nieuwe relatie. Ze wil liever gewoon vrienden zijn met Knox, al verklaren haar vriendinnen haar voor gek.

Zal het Knox lukken om haar ervan te overtuigen dat ze perfect bij elkaar passen?

Boekrecensie Op slag verliefd

Het verhaal begint meteen met een leuk en grappig proloog waardoor je meteen in het verhaal zit.

Na dit eerste hoofdstuk leren we beide karakters erg goed kennen. Het feit dat het boek zowel vanuit het perspectief van Emory als van Knox is geschreven draagt hier veel aan bij.

Emory sluit je meteen in je hart. Ze is onwijs grappig, af en toe zit je gewoon hardop om haar opmerkingen of gedachtes te lachen, is gevat en is lekker bijdehand.

Knox kan dit ontzettend waarderen en als lezer merk je al snel dat hij tot over zijn oren verliefd is. Maar ook Knox is een geweldig karakter. Niet alleen is hij ontzettend knap, hij is ook nog eens heel lief en zorgzaam en neemt zijn tijd met Emory om haar op haar gemak te stellen.

Het is onmogelijk om niet ook een beetje verliefd op hem te worden!

Meghan Quinn heeft mij absoluut positief weten te verrassen. De personages bevatten diepgang en zelfspot maar laten ook hun kwetsbare kant zien. Bovendien bevat het verhaal een verrassende wending.

Op slag verliefd is een echte aanrader voor iedereen die van het genre New Adult houdt!


Zelf het boek lezen?

Ook verkrijgbaar en bestelbaar bij je lokale boekhandel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *