Boekenblog

Overboord - Charlotte Link

Overboord – Charlotte Link

Stap aan boord van de beklemmende thriller “Overboord” van bestsellerauteur Charlotte Link, waarin een noodlottige zeiltocht voor Nathan en Livia leidt tot een angstaanjagende zoektocht naar een verdwenen dochtertje.

Op het Schotse eiland Skye begint een zenuwslopende race tegen de klok, waarbij niets is wat het lijkt en niemand te vertrouwen lijkt te zijn.

Achterflap

In Overboord van bestsellerauteur Charlotte Link, bekend van de succesvolle Kate Linville-serie, zinkt vlak voor de Schotse kust de zeilboot van Nathan en Livia. Ze slagen erin om in het holst van de nacht naar de kust van het eiland Skye te zwemmen, waar ze worden opgevangen in het vakantiehuis van Virginia en Frederic.

De sfeer slaat al snel om als Virginia en Nathan een riskante affaire beginnen. Hun relatie wordt niet lang daarna op scherp gezet als Virginia’s dochtertje spoorloos verdwijnt. Een zenuwslopende race tegen de klok begint. Wie is er te vertrouwen? En zal Virginia haar dochtertje ooit nog terugzien?

Overboord is een ijzingwekkende thriller, van de auteur van de succesvolle Kate Linville-serie. Perfect voor de lezers van Elizabeth George.

Boekrecensie Overboord

In “Overboord” weet Charlotte Link de lezer moeiteloos mee te nemen in een web van spanning, intrige en onverwachte onthullingen. De complexe relaties tussen de personages zorgen voor een extra laag in het verhaal en houden de lezer op het puntje van zijn stoel. Link weet met haar beeldende schrijfstijl de prachtige Schotse omgeving tot leven te brengen, waardoor je je als lezer midden in het verhaal waant.

Met “Overboord” bewijst Charlotte Link opnieuw haar meesterschap in het schrijven van psychologische thrillers. Een absolute aanrader voor lezers die houden van gelaagde verhalen vol spanning, mysterie en onverwachte wendingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *