Boekenblog

Overgave - Melissa Brayden

Overgave – Melissa Brayden

Overgave is een goed, degelijk boek. Complexe hoofdpersonen met een leuke reeks secundaire personages die het boek diepte gaven.

Achterflap

Anastasia en Natalie zijn tegenpolen. Ze vinden elkaar irritant. En onweerstaanbaar…

Anastasia Mikhelson staat op het punt de prima ballerina van het New York City Ballet te worden. Ze heeft keihard moeten werken en veel op moeten geven om de beste te worden. Dat veel mensen haar een ijskoningin vinden maakt haar niet uit – alles voor haar carrière.

Natalie Frederico kan ontzettend goed dansen. Ze is opgeleid als ballerina, maar ze had meer vrijheid nodig en danst nu vooral modern. Dan krijgt ze onverwacht een plek aangeboden als gastdanser bij het New York City Ballet, en die kans kan ze natuurlijk niet laten lopen.

Als de twee elkaar voor het eerst ontmoeten klikt het niet echt. Anastasia vindt dat Natalie niets serieus neemt, terwijl Natalie juist gek wordt van hoe strikt Anastasia is. Wanneer ze samen moeten werken aan een nieuwe voorstelling, vliegen de vonken er vanaf. En niet alleen op het podium.

Boekrecensie Overgave

Het verhaal volgt Ana en Natalie, beide ballerina’s. In het begin kunnen ze elkaar niet uitstaan, maar nadat ze zijn geselecteerd om dezelfde rol te spelen, moeten ze samenwerken.

Ik ben er echt dol op hoe dit ogenschijnlijk echt cliché en niet-originele plot geweldig bleek te zijn. De chemie en de spanning waren geweldig en ik wilde absoluut dat de relatie werkte.

De auteur schept een geweldige band en vriendschap tussen de personages. Ana en Natalie waren geweldig en zo schattig.


Zelf genieten van dit heerlijke boek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *