Boekenblog

Tussen de regels - Lauren Asher

Tussen de regels – Lauren Asher

“Tussen de regels” is een heerlijke mix van romantiek, intriges en de magie van de sprookjeswereld. Een aanrader voor liefhebbers van feelgoodverhalen met een vleugje avontuur en hartverwarmende personages.

Achterflap

De internationale megabestseller, bekend van Tiktok!

Rowan Kane is de directeur van attractiepark Dreamland, dus hij is elke dag bezig om sprookjes tot leven te brengen. Het miljardenbedrijf waar Dreamland bij hoort bestaat naast het park ook uit een paar mediabedrijven en meerdere hotels. Rowan wil CFO van dat alles worden, maar dan moet hij eerst bewijzen dat hij de geschikte persoon is om het megabedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Zahra Gulian werkt al een tijdje bij Dreamland. Ze heeft veel creatieve ideeën over wat er aan het park verbeterd zou kunnen worden, die ze helaas nergens kwijt kan. Op een avond schrijft ze in beschonken staat een analyse over waarom één van de duurste attracties van Dreamland een mislukking is, met een voorstel erbij om het te verbeteren.

Zahra verwacht dat Rowan haar zal ontslaan vanwege haar brutale mail, maar tegen alle verwachtingen in biedt hij haar een geweldige nieuwe baan aan. De samenwerking met Rowan blijkt nog lastiger dan Zahra had gedacht. Rowan is bot, veeleisend, en als het op Dreamland aankomt, heeft hij alles over voor meer winst. Zal Zahra hem kunnen laten zien dat er dingen zijn die belangrijker zijn dan geld?

Boekrecensie Tussen de regels

Stap in de betoverende wereld van attractiepark Dreamland en ontdek de dynamische relatie tussen Rowan en Zahra in “Tussen de regels” van Lauren Asher. Rowan, de directeur van Dreamland, en Zahra, een ambitieuze medewerker met creatieve ideeën, worden gedwongen samen te werken om het megabedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Zal Zahra erin slagen Rowan te laten inzien dat er meer is dan alleen winst en geld?

Lauren Asher levert met “Tussen de regels” een verfrissende en meeslepende roman af. Het verhaal neemt je mee achter de schermen van een attractiepark en biedt een uniek inkijkje in de wereld van entertainment en zakelijke ambities. De chemie tussen Rowan en Zahra is voelbaar en hun complexe relatie zorgt voor de nodige spanning en emotie.

Asher weet de personages tot leven te brengen met hun eigenzinnige persoonlijkheden en diepgewortelde dromen. De thema’s van ambitie, opoffering en de zoektocht naar balans worden op een treffende manier behandeld. De schrijfstijl is vlot en pakkend, waardoor je als lezer moeilijk kunt stoppen met lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *