Boekenblog

verdwenen - Haylen Beck

Verdwenen – Haylen Beck

Na het lezen van slechts een paar zinnen van de beschrijving voor “Verdwenen”, wist ik dat het een boek was dat ik wilde lezen. De plot klonk intrigerend en ik was er vrij zeker van dat ik er van zou gaan genieten.

Ik had gelijk. Het was INTENS.

De achterflap

Audra Kinney is op de vlucht met haar twee kinderen en probeert zo ver mogelijk weg te komen van haar gewelddadige echtgenoot in New York. In Arizona krijgt ze een stopteken van de politie. De sheriff doorzoekt haar auto en vindt drugs in de achterbak. Hoe vaak Audra ook zegt dat ze de drugs nog nooit heeft gezien, de sheriff luistert niet en ze wordt aangehouden.

Nadat ze op het politiebureau is verhoord, blijken haar kinderen daar nooit aan te zijn gekomen. De sheriff houdt bij hoog en laag vol dat ze helemaal geen kinderen bij zich had toen hij haar arresteerde. Haar kinderen staan gemeld als vermist en Audra is de hoofdverdachte in de verdwijning…

Boekrecensie Verdwenen

Het uitgangspunt is ijzersterk: “Nadat ze op het politiebureau is verhoord, blijken haar kinderen daar nooit aan te zijn gekomen. De sheriff houdt bij hoog en laag vol dat ze helemaal geen kinderen bij zich had toen hij haar arresteerde.”

Toch duurde het even voor ik me volledig in het verhaal bevond. De eerste 100 pagina’s voelde ik de spanning van het verhaal niet echt. Later kwam er wat meer vaart in het verhaal en dat kwam te spanning ook ten goede.

Een goed geschreven en leuke thriller waarvan ik denk dat velen ervan zullen genieten!


Zelf genieten van dit heerlijke boek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *