Boekenblog

Verleid me - Stefanie van Mol

Verleid me – Stefanie van Mol

Verleid me is een boek vol romantiek en de nodige sexy scènes. Je zwijmelt helemaal weg bij het verhaal van Oliver en Amèlie. Het boek leest heel vlot. Ideaal als boekje tussendoor!

Achterflap

Amélie Jonker is aan het werk in het ziekenhuis als ze wordt opgeroepen op de Spoedeisende Hulp voor een topsporter met een flinke blessure.

Oliver Prins, aanvoerder en topvoetballer bij voetbalclub FC Livius ’85, raakte geblesseerd tijdens een voetbalwedstrijd. Als Amélie hem komt onderzoeken is hij onder invloed van een zware verdoving en doet hij haar een oneerbaar voorstel.

Ondanks dat nogal gênante voorval is Oliver wel gecharmeerd van de knappe, blonde dokter. Dus als hij terug op controle moet, is hij vastbesloten om haar mee uit te vragen op date. Als ze weigert, weet hij wat hem te wachten staat. Hij zal alles uit de kast moeten trekken om Amélie te verleiden.

Boekrecensie Verleid me

Het boek is heel luchtig en leest vlot weg. De verhaallijn is simpel en ietwat cliché, zonder echt veel diepgang rond de personages. Maar dat maakt net dat het boek aangenaam en ontspannen leest.

Amélie en Oliver lijken elkaars tegenpolen, en dat is wat hen in het begin ook tot elkaar aantrekt. Maar gaandeweg borrelen de gevoelens op voor elkaar.

Omdat ze er beide eerst van overtuigd zijn dat het voor de ander maar een flirt is, verwachten ze niet veel van de relatie.

Wanneer dan toch blijkt dat er van beide kanten meer is, gaat hun relatie in een stroomversnelling. Tot hun professionele leven bij zowel Amélie als Oliver een drastische wending neemt.

Tussen al deze emoties, keuzes en vertwijfeling zitten heel wat erotische scènes die voor wat spanning zorgen!


Zelf genieten van dit heerlijke boek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *