Boekenblog

Verover me - Stefanie van Mol

Verover me – Stefanie van Mol

Zita gaat altijd haar eigen weg. Dan komt Mauro op haar pad. Valt ze voor z’n charmes of houdt ze vast aan haar regels?

Achterflap

Mauro van Veen is tweede spits bij FC Livius ’85. Als Oliver, zijn beste vriend en teamgenoot, geblesseerd raakt en als een blok valt voor de arts die hem behandelt, vindt Mauro dat eerst geen goed idee.

Tot hij de vriendin van die arts ontmoet. De knappe brunette is alles wat hij zoekt in een vrouw, maar zij probeert hem op afstand te houden, ondanks de aantrekkingskracht die er tussen hen beiden is.

Zita Smet doet niet aan relaties. En na de pijnlijke ervaring met haar laatste scharrel zit ze eigenlijk überhaupt even niet op een date te wachten. Laat staan met zo’n player als Mauro, hoe aantrekkelijk hij ook is.

Maar ze komt er al snel achter dat Mauro niet zomaar opgeeft en dat hij er alles aan zal doen om haar hart te veroveren…

Boekrecensie Verover me

Verover me is het verhaal van Zita en Mauro. Deze personages leerden we al kennen in het vorige boek ‘Verleid me’. Ik ben eigenlijk wel blij dat Zita haar eigen boek heeft gekregen want ik was heel benieuwd naar haar personage, en hoe het verder ging tussen haar en Mauro.

Zita is een pittige dame die zich niks laat zeggen. Ze trekt haar eigen plan en heeft eigen regels. Mauro is een gemotiveerde topsporter, als hij iets wil gaat hij er 100% voor. Nu wilt hij Zita maar zij heeft zo haar eigen ideeën.

Het verhaal wordt vanuit beide personages beschreven. Dit maakt het boek fijn om te lezen, en zorgt voor afwisseling. Je snapt beter waarom ze iets doen.

Heel leuk boek, dat super vlot leest!


Zelf het boek lezen?

Ook verkrijgbaar en bestelbaar bij je lokale boekhandelaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *