Boekenblog

verras me - sophie kinsella

Verras me – Sophie Kinsella

Ik moet toegeven dat dit mijn eerste Sophie Kinsella-boek was en ik ben zo blij dat ik dit juweeltje van een boek heb gevonden. Verras me is grappig, vlot leesbaar en soms ook herkenbaar!

De achterflap

Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Saai! De paniek slaat toe. Om hun huwelijk fris en scherp te houden, besluiten ze elkaar te verrassen. Met sexy photoshoots, dates en onverwachte uitjes. Maar alles gaat mis. De verrassingen brengen meer aan het licht dan wenselijk. Met hilarische gevolgen.

Boekrecensie Verras me

In deze feelgood roman draait alles rond Sylvie en haar man Dan die al meer dan 10 jaar gelukkig getrouwd zijn. Samen met hun tweelingdochters hebben ze het perfecte leventje. Maar het besef dat ze nog heel veel jaren samen te gaan hebben, veroorzaakt wel een lichte paniekreactie bij het koppel.

Om te vermijden dat de sleur gaat toeslaan besluit Sylvie om wat verrassingen in hun dagelijks leven te brengen.

Die verrassingen hebben helaas niet altijd het beoogde effect en leiden regelmatig tot onverwachte, hilarische situaties. Maar niet alleen Sylvie en Dan zorgen voor verrassingen, ook het leven zelf heeft één en ander voor hen in petto. Op werkvlak zijn er veranderingen op til en ook in de familie is niet alles wat het lijkt. Verrassen en verrast worden dus.

Verras me is een aangenaam verhaal, uit het leven gegrepen, met een verrassende wending. De vlotte pen van Sophie Kinsella maakt dat je het boek in een ruk uitleest en meegesleept wordt in het verhaal. Geen hoogstaande literatuur maar ontspannen lezen en genieten.


Zelf genieten van dit heerlijke boek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *