Boekenblog

Vijf stappen van jou - Rachael Lippincott

Vijf stappen van jou – Rachael Lippincott

Is het mogelijk om verliefd te worden terwijl je lijdt aan een terminale ziekte? Is het mogelijk om iemand diep te beminnen, zonder enig fysiek contact? Zal liefde sterk genoeg zijn om te overleven tegen alle verwachtingen in?

Achterflap

Stella Grant houdt ervan om controle te hebben. Om haar taaislijmziekte te beheersen en de mogelijkheid van longtransplantatie te behouden, moet Stella zes stappen afstand houden met alles en iedereen.

Het enige waar Will Newman controle over wil hebben, is het verlaten van het ziekenhuis. Binnenkort wordt hij achttien en kan hij alle apparaten loskoppelen en de wereld zien.

Will is precies waar Stella van weg moet blijven. Als hij alleen al op haar ademt, zou ze haar plek op de transplantatielijst kwijt kunnen raken. Een van hen zou zelfs kunnen sterven. Afstand: zes stappen. Geen uitzonderingen. Maar plotseling voelt zes stappen niet aan als veiligheid. Het voelt als een straf.

Wat als ze een klein stukje van de ruimte konden stelen die hun kapotte longen van hen hebben gestolen? Zou vijf stappen uit elkaar echt zo gevaarlijk zijn als het ervoor zorgt dat hun hart stopt met breken?

Boekrecensie Vijf stappen van jou

Prachtig geschreven, oprecht, emotioneel en een boek dat tot het laatst bij je blijft, ‘Vijf stappen van jou’ is een roman die je in je hart grijpt en weigert los te laten.

Zo prachtig verteld en uitgevoerd dat het een boek is dat ik niet snel zal vergeten.

Schreeuwend, emotioneel, informatief en een verbazingwekkend verhaal rondom, een boek dat je niet wilt missen.


Zelf genieten van dit heerlijke boek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *