Boekenblog

Vlucht - Blake Crouch

Vlucht – Blake Crouch

Wat een geweldig verhaal! Van begin tot einde letterlijk 1 grote vlucht die je meeneemt en niet meer loslaat. Ik vind het gewoon jammer dat ik hem al uit heb…

Achterflap

In deze keiharde thriller slaat Jack op de vlucht. Hij weet niet waarom, maar wel dat ze komen. Om hem en zijn familie uit te schakelen.

Vijf dagen geleden: Een invasie van bizarre moorden trekt over het land. Een agent richt een bloedbad aan in een bejaardentehuis, er zijn meerdere schietincidenten op scholen, hevige opstanden in gevangenissen en het land wordt overspoeld door onbegrijpelijke agressie in alle staten.

Vier dagen geleden: De moorden vertienvoudigen…

Drie dagen geleden: De president smeekt het volk tot kalmte…

Twee dagen geleden: De moordenaars verenigen zich…

Gisteren: De elektriciteit valt uit…

Vanavond: Op de radio worden namen voorgelezen: zij moeten worden gedood. Je zit in de keuken en hebt zojuist je eigen naam gehoord. Jij heet Jack Colcough. Je hebt een vrouw, een dochter en een zoontje. Je woont in Albuquerque. Mensen zijn onderweg naar je huis om jou en je familie te vermoorden. Je weet niet waarom, maar je hebt geen tijd om daarover na te denken, je moet weg, rennen: vlucht!

Boekrecensie Vlucht

Vlucht is een super spannend verhaal met een hoog adrenaline gehalte.

Vijf dagen geleden begon het, de bizarre moorden. Mensen die elkaar zomaar afschieten, bloedbaden, opstand en agressie. Moordenaars beginnen zich te verenigen, en inmiddels is de electriciteit ook uitgevallen. Wanneer Jack zijn naam op radio hoort, weet hij genoeg. Hij moet nú vluchten. Samen met zijn gezin springt hij in de auto, met letterlijk de dood op zijn hielen. Weet hij de moordenaars voor te blijven?

Zodra je de eerste bladzijde gelezen hebt zit je vast in het verhaal en laat het je met geen mogelijkheid meer los. Je móét weten wat er gaat gebeuren, wat er aan de hand is, en het aller belangrijkst: overleeft hij het?

Vlucht was mijn eerste boek van Blake Crouch, en ik kan je vertellen dat ik gelijk echt ALLES wil lezen wat deze man geschreven heeft en in de toekomst gaat schrijven. De manier van vertellen, het vast houden van de spanning, de onderliggende emoties. Dit verhaal klopt gewoon. Echt puur genieten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *