Boekenblog

Vriespunt - Arne Dahl

Vriespunt – Arne Dahl

Arne Dahl levert opnieuw een meesterlijke thriller af met “Vriespunt”. Met een meeslepende schrijfstijl en een ingenieus plot weet hij de lezer van begin tot eind in spanning te houden.

Achterflap

Na een koude winter in Zweden onthult het voorjaar het ene lijk na het andere. Sam Berger, Molly Blom en Deer – hun contact bij de politie – vermoeden een verband tussen de doden. En erger nog: de winter mag dan wel voorbij zijn, het moorden is dat waarschijnlijk nog niet. Kunnen Sam, Molly en Deer de moordenaar tegenhouden, of is de waarheid nog gruwelijker dan ze ooit hadden kunnen denken?

Boekrecensie Vriespunt

Het voorjaar in Zweden brengt geen warmte, maar een reeks lugubere ontdekkingen in “Vriespunt” van Arne Dahl. Sam Berger, Molly Blom en Deer, allen betrokken bij de politie, vrezen een verband tussen de doden. Terwijl de winter ten einde is, lijkt het moorden nog niet te stoppen. Kunnen Sam, Molly en Deer de moordenaar tegenhouden, of wacht er een waarheid die nog gruwelijker is dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen?

Arne Dahl levert opnieuw een meesterlijke thriller af met “Vriespunt”. Met een meeslepende schrijfstijl en een ingenieus plot weet hij de lezer van begin tot eind in spanning te houden. De personages zijn goed uitgewerkt en hun onderlinge dynamiek zorgt voor een extra laag in het verhaal. Dahl schuwt niet om de duistere kant van de mens te verkennen en daagt de lezer uit om de waarheid te ontrafelen.

De spanning wordt voortdurend opgebouwd, waarbij de lezer telkens op het puntje van zijn stoel zit. De plotwendingen en onverwachte onthullingen zorgen voor een rollercoaster van emoties. “Vriespunt” is een knap geconstrueerde thriller die je laat huiveren en nagelbijtend meeneemt naar de diepste krochten van de menselijke geest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *