Boekenblog

Zeven dagen samen - Tia Williams

Zeven dagen samen – Tia Williams

Dit is een overtuigende moderne romance. De boodschap dat iedereen verlossing en liefde verdient, zelfs degenen met gebreken en bagage, is een waardige boodschap.

Achterflap

Bekend van TikTok. New York Times-bestseller, geselecteerd door Reese Witherspoon voor haar boekenclub.

Eva Mercy is een alleenstaande moeder en schrijver van een populaire erotische fantasyreeks, maar ze krijgt de laatste tijd geen letter op papier. Shane Hall is een bekroonde literaire auteur met een erg mysterieus verleden.

Wanneer Shane en Eva elkaar onverwachts tegen het lijf lopen op een literair evenement, spatten de vonken er zichtbaar van af. Wat niemand weet, is dat Eva en Shane twintig jaar geleden zeven intense dagen vol passie en verliefdheid deelden. Nu doen ze misschien wel alsof er niets aan de hand is, maar ze kunnen hun chemie niet ontkennen – of het feit dat ze sinds die week allebei stiekem in hun boeken over elkaar hebben geschreven.

Er volgen zeven hete zomerdagen waarin Eva en Shane weer bij elkaar komen. Maar Eva weet niet zeker of ze de man kan vertrouwen die haar hart ooit heeft gebroken. Ze wil liever dat hij vertrekt, zodat haar leven kan terugkeren naar hoe het was. Maar voordat Shane weer verdwijnt, zijn er toch een paar vragen die ze beantwoord wil hebben…

Tia Williams schrijft prachtige meeslepende romantische boeken. Een van haar andere boeken, De perfecte vondst, wordt verfilmd door Netflix met Gabrielle Union in de hoofdrol.

Boekrecensie Zeven dagen samen

Telkens wanneer deze twee een pagina delen, is er de zo belangrijke sisser, en dat zorgt voor een meeslepend leesvoer.

Om te zien hoe deze twee zielen eindelijk samenkomen en liefde en acceptatie ervaren, iets waar ze allebei naar hunkeren maar hun hele leven weinig van hebben gehad, voelt aangrijpend en hartverwarmend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *