Boekenblog

Zindelijkheidstraining met behulp van een boek

zindelijkheidstraining potjeAls jonge ouders sta je er nog niet direct bij stil. Maar dan dient het moment zich aan om aan de zindelijkheidstraining van je kind te beginnen. In de eerste plaats omdat het alles wel wat makkelijk maakt, zoals bijvoorbeeld uitstapjes. De zindelijkheid van je kind brengt ook een voordeel in de portemonnee én in de vuilbak.

Zindelijk naar school

Velen starten met potjestraining in aanloop naar de eerste schooldag. De meeste scholen verwachten dat startende peuters en kleuters zindelijk zijn. En dat kan je hen niet kwalijk nemen.

Maar wist je dat je al vroeger aan de zindelijkheidstraining kan beginnen?

Overzichtelijk stappenplan zindelijkheidstraining

boek zindelijkheidstrainingAlles wat je moet weten over zindelijkheidstraining staat mooi beschreven in een handig boek. ‘Zindelijk, nu al?’ is een zeer praktisch boek vol nuttige tips. In een overzichtelijk stappenplan wordt beschreven hoe je je kind zindelijk kunt krijgen, tegelijkertijd wordt er op luchtige wijze aangegeven hoe met zindelijkheid om te gaan.

Zie het als een uitdaging om je kind voor het tweede jaar zindelijk te maken. Dat is leuk voor je kind en prettig voor jezelf. Het hoeft niet zo lang te duren als je misschien denkt. Met een positieve houding en wat geduld zul je snel resultaat zien.

Dit boek geeft antwoord op alle vragen, ook over zindelijk worden ‘s nachts bijvoorbeeld of als het niet zo loopt als je had gedacht.

Het boekje telt 63 bladzijden en je krijgt er een potjessticker bij die kleurt als het nat wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *