Boekenblog

Zo veel leugens - Adele Parks

Zo veel leugens – Adele Parks

Zo veel leugens is een roman van de internationale bestsellerauteur Adele Parks. Het boek vertelt het verhaal van Daisy en Simon, die al zestien jaar getrouwd zijn en een schattig zesjarig dochtertje hebben. Hun huwelijk lijkt perfect, maar hangt van leugens aan elkaar.

Achterflap

Hun huwelijk is een toonbeeld van geluk.
Behalve dat het van leugens aan elkaar hangt.

Daisy en Simon hebben een geweldig leven. Ze zijn al zestien jaar getrouwd en hebben een schattig zesjarig dochtertje, Millie, waar ze zielsveel van houden.
Oké, misschien gaat het nu even iets minder omdat ze Millie wel een broertje of zusje hadden willen geven en dat tot nu toe niet is gelukt, maar dat kan de beste gebeuren.
En goed, misschien drinkt Simon soms iets te veel, maar iedereen blaast op zijn eigen manier stoom af, toch?
En ja, misschien heeft Daisy Simon niet altijd de waarheid verteld, en andersom, maar wie is er nou altijd honderd procent eerlijk?

Er is alleen een klein verschil tussen een leugentje om bestwil en een web van leugens. En het probleem met een web is dat je erin verstrikt kunt raken en er mogelijk nooit meer uit komt. Of in ieder geval niet als de persoon die je ooit was.

Boekrecensie Zoveel leugens

Het boek is een psychologische thriller die de lezer vanaf de eerste pagina in zijn greep houdt. Parks weet de spanning goed op te bouwen en de lezer te verrassen met onverwachte wendingen. Het verhaal is goed geschreven en de personages zijn goed uitgewerkt. De lezer kan zich goed inleven in de personages en hun emoties.

Zo veel leugens is een boek dat je niet meer weg wilt leggen. Het is een aanrader voor iedereen die van psychologische thrillers houdt. Het boek is goed geschreven en de plot is goed uitgewerkt. Het is een boek dat je nog lang bij zal blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *