Boekenblog

Zola heeft een olifant - Randall de Sève

Zola heeft een olifant – Randall de Sève

In dit wonderschone prentenboek over nieuwe vrienden maken creëren prijswinnend illustrator Pamela Zagarenski en Randall de Sève, New York Times bestellerauteur, een schitterende wereld waarin de kracht van verbeelding het wint van schroom en onzekerheid.

Achterflap

Soms kan het maken van vrienden een reuzeprobleem zijn!

Hoe word je vriendjes met je nieuwe buurmeisje als je weet dat ze al iemand heeft om mee te spelen? Een heel bijzonder speelkameraadje dat uit een doos komt die zo groot is dat er niets anders in kan zitten dan… een olifant?

In het leven van een buurmeisje met een olifant is natuurlijk geen ruimte voor een gewoon meisje zoals jij. Of vergis je je?

Boekrecensie Zola heeft een olifant

Soms kan het maken van vrienden een reuzeprobleem zijn! Zeker als je aan alles merkt dat je nieuwe buurmeisje al een olifant als vriendje heeft.

Kinderen vinden het heerlijk om verrast te worden. Want wat komt er uit die hele grote doos? Waar komt dat gebonk vandaan?

Levendige pagina’s met een prachtige illustratietechniek van de meer dan eens gelauwerde illustrator, maken van dit prentenboek een juweeltje.

Verrassende en surrealistische beelden vieren op uitbundige wijze het plezier van het vinden van een nieuw vriendje voor Zola! Kijk- en voorleesplezier in optima forma!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *