Boekenblog

Boekenvoornemens 2018

Een nieuw jaar, nieuwe doelen, nieuwe voornemens… en de boekvoornemens 2018. Ah, het cliché! Eerst even achteruit kijken. En eerlijk, ik had gehoopt meer boeken op m’n teller te hebben staan in 2017… Tijdens de kerstperiode rekende ik op nog wat leestijd, maar helaas. Tussen de feestjes door lukte het me niet om af en toe eens een boek open te slaan.

Meer lezen in 2018

Dusss, wat brengt 2018? Op gebied van lezen stel ik eigenlijk dezelfde voornemens als in 2017. Dat wil zeggen, meer tijd maken voor een goed boek. M’n best doen om die TV eens te laten voor wat het is, en mij te verliezen in een goed verhaal.

Naast fictie boeken neem ik mezelf ook voor om af en toe eens een non-fictie boek te lezen. Dat mag over werkgerelateerde onderwerpen gaan, maar evengoed over iets totaal nieuw. Of een autobiografie van een bekend persoon. Zo heb ik die van Barack Obama liggen, of spreekt die van Elon Musk me ook wel aan. We zien wel :-)

Wat las ik in 2017?

Graag lijst ik (ook voor mezelf) even op wat ik in 2017 onder m’n ogen schoof:

Ontdekking in 2017

In 2017 ontdekte ik de boeken van Griet Op de Beeck, en WOW! De boeken hebben me volledig betoverd en ze staan nu allemaal te pronken in m’n boekenkast. Waarvan twee gelezen, en twee ongelezen. Maar daar komt dit jaar zeker verandering in!

Helaas geraakte ik niet in de cinema om de verfilming van haar eerste boek ‘Vele hemels boven de zevende’ te bewonderen, maar lang leve dvd :-)

Benieuwd wie of wat ik 2018 ontdek!

1 gedachte over “Boekenvoornemens 2018”

  1. Ik heb voor mezelf beslist geen jaaruitdaging meer aan te gaan, en te werken met maandelijkse lijstjes. Het is nu half januari en het wordt al lastig om het eerste af te ronden… het geeft me wel de kans om te werken met wat er in de kast staat én een beetje rekening te houden met waar ik op dat moment zin in heb. Griet Op de Beeck vond ik ook goed, maar ik neem me al de hele tijd voor er meer van te lezen. Op het lijstje ermee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *