Boekenblog

Door schade en schande - Lex Martin

Door schade en schande – Lex Martin

Achterflap

Wanneer Madeline McDermott haar ex op heterdaad betrapt met een ander, besluit ze het daten af te zweren. En daten met sporters al helemaal!

Ze trekt tijdelijk in bij een vriendin tot ze een nieuw appartement heeft gevonden. Voorlopig wil ze zich alleen op haar carrière concentreren.

Daren Sloan is niet alleen erg aantrekkelijk, hij is ook een van de beste quarterbacks van het land. Dat maakt hem tot een van de meest begeerde vrijgezellen van het land. Zijn nieuwe buurvrouw Maddie lijkt immuun – van haar krijgt hij vooral boze blikken. Maar is Maddie wel zo ongevoelig voor zijn charmes als het lijkt?

Boekrecensie Door schade en schande

Het is Lex Martin opnieuw gelukt! Ook in het derde boek in de reeks slaagt ze erin een spannend, erotisch, sterk verhaal neer te zetten. Eentje dat je in één keer wil uitlezen.

Belangrijke noot: het is het derde boek in waarin ook Gek van Clementine en Onvergetelijk is verschenen, maar de boeken zijn zeker op zichzelf goed te lezen!

De personages van Madeline en Daren worden fantastisch neergeschreven. Hun romantische kantjes doen je echt wel in zwijm vallen, en de chemie spat ervan af tussen die twee.

Heerlijk ontspannend boek dus. Sterk in z’n genre!


Zelf het boek lezen?

Ook verkrijgbaar en bestelbaar in je lokale boekhandel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *