Boekenblog

Bruce Springsteen

Nadat anderen – voornamelijk muziekjournalisten – diverse boeken over hem schreven, begon hij er zelf aan. Bruce Springsteen werkte bijna 7 jaar aan zijn autobiografie ‘Born to run’ die in 2016 verscheen. Wat heeft hij na al die jaren te vertellen dat we nog niet weten?

Super Bowl

bruce springsteenIn 2009 trad Bruce Springsteen met de E Street Band op tijdens de Amerikaanse Super Bowl. Deze ervaring en het gevoel na afloop waren zo uniek, dat Bruce besloot ze op te schrijven. Dat waren de eerste stappen op weg naar deze buitengewoon openhartige autobiografie.

De afgelopen zes jaar heeft Springsteen in stilte en vol overgave zijn levensverhaal opgeschreven. De magie die zijn songteksten zo bijzonder maken spatten ook van elke pagina van dit boek af. Met ontwapenende openhartigheid vertelt hij voor het eerst over de persoonlijke problemen die zijn beste werk hebben geïnspireerd en hij laat zien waarom de song Born to Run veel meer over hem vertelt dan tot nu toe werd aangenomen.

Born to Run

Bruce-Born-to-Run-CoverBorn to Run is meer dan de memoires van een legendarische rockster. Dit boek is voor werkers en dromers, voor ouders en kinderen, voor lovers en loners, artiesten en freaks, voor al die fans die The Boss en zijn muziek hoog hebben zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *